SuperSuper PleasureSeekers Maskenbal

supersuper_20_2_mala

Dragi naši,

Pozvani ste na najbolji maskenbal u gradu!

Dopustite nam da vas uvedemo u priču.

Radni tjedan vam je bio dug i naporan, ali petak je na vidiku. I to ne bilo koji petak. Sljedeći petak idete na tulum. I to ne bilo kakav. Vodimo vas u SuperSuper klub! I samo ime govori da je lokacija brutalna jer pričamo o pravom pravcatom klubu kakvog je Zagreb zbilja zaslužio imati. Nalazi se u Katranu, ali je potpuno drugačiji (izgledom i konceptom) od onoga što ste navikli tamo gledati.

Zašto već u 20.00h?

Baš zato što je petak i jedva čekamo da dođete. Znamo da to nije klasično vrijeme za tulum, ali budimo realni – sutradan je subota i znamo da ne želite provesti cijeli dan mamurno se vukući po kući. Dajemo vam priliku da propisno zaružite, a da ne morate (nužno) doći doma u ranim jutarnjim satima. Ako se pak taj scenarij i dogodi, znači da je tulum zbilja bio supersuper.

Å to dobivate za 100 kn?

Svašta! Udružili smo 3 DJa – jednu damu i dva frajera koje sigurno poznajete. Ivna Yuri će vas zagrijati, Ro aka Winnar (čitajte između redaka – hint: koja vina pijemo?) će vas lansirati u orbitu, a tamo će vas dočekati Eddy Ramich (objašnjenja nepotrebna).  Obećajemo vam da ćete cijelu noć fino ćibrati (slasne zalogaje vam pripremamo) kako biste bili taman plemenito opijeni Roxanich vinima koja će biti po zbilja supersuper cijenama. Nemajte straha, znate da smo mi doma kad se radi o hedonizmu. I da, vino dobrodošlice je na nas.

Da li se morate maskirati?

DAAA! Najbolji tulumi su uvijek pod maskama. Dajte mašti na volju, nema zadane teme. Prihvaćamo sve varijante, od krinke do full opreme.

Broj gostiju je ograničen, pa vas molimo da nam se javite za popis.

SuperSuper & Pleasure Seekers kolektiv

Kad je bal, nek je maskenbal!

Zašto Dva Srca i Kuhača?

Kao što i sami možete pretpostaviti, priča o imenu "dva srca i kuhača" je zapravo ljubavna priča o dvoje ljudi koje je spojila ljubav prema gastronomiji. Sve ostalo je postala povijest. Više od toga vam neću otkriti.