JOURNAL.HR X DVA SRCA I KUHAČA

LIFESTYLE COOKING
SHOW

JOURNAL x DVA SRCA I KUHAČA COOKING SHOW znači da kuhamo zajedno, pričamo o namirnicama i uvijek nudimo više od same hrane; jela sljubljujemo s vinima, donosimo recepture za dobre koktele, kao i ideje za večere s prijateljima.

PRVA GOŠĆA

IVA RADIĆ

Svaka emisija JOURNAL x DVA SRCA I KUHAČA COOKING SHOWA ima svog gosta, a gošća prve epizode je osnivačica Journala Iva Radić. Ona nam u prvoj epizodi otkriva kako radi svoju omiljenu šalšu, a što smo sve još skuhali i smućkali na licu mjesta s Ivom u društvu, pogledajte u videu.

SUCKLING PIG TACOS

CHEF
MARIO MIHELJ

S eminentnim hrvatskim chefom iz zagrebačkog El Tora Marijem Miheljom pripremili smo neke od tradicionalnih jesenskih namirnica na potpuno nov i drugačiji način. Na bajkovitoj lokaciji, Dva srca i kuhača imanju nedaleko Zagreba, odvila se sjajna kulinarska priča koja će nam još dugo stvarati zazubice. Zakoračite s nama u predivni jesenski ugođaj, obojan šarenim lišćem i neodoljivim okusima najslasnijih jela koja smo savršeno uparili s vrhunskim vinima i koktelima.

Pečene kruške s crumbleom, Bruschette s gljivama i porilukom, Suckling pig tacosi s domaćim tortiljama i raznim salsama, te kokteli koje je pripremao brand ambasador CCHBC Hrvatska za premium spirite, Matej Kostić – kako smo pripremali ova ukusna jela pogledajte u videu, a mi smo vam pripremili i recepte kako bi iste mogli isprobati i sami.

XMAS SPECIAL

BOŠKA
- TVOJE.HR

Božić s obitelji i prijateljima je tema našeg božićnog specijala u kojem nam je gošća bila BOŠKA BAHTIJAREVIĆ - vlasnica popularnog zagrebačkog concept storea i cvjećarne TVOJE. Pripremile smo vam cijeli božićni menu i pričale o uređenju doma i stola, a što smo sve kuhale i fino pile - jedva vam čekamo pokazati.

LIFESTYLE COOKING SHOW

SVE NOVOSTI
VEZANE UZ
EMISIJU PRATITE NA NAŠEM INSTAGRAMU