NAGRAĐIVANA AGENCIJA

FOOD
& DRINKS
& HORECA

Dva srca i kuhača je boutique FOOD / DRINKS / HORECA consulting i PR agencija specijalizirana za restorane, chefove te distributere i proizvođače hrane i pića. Više od 10 godina brinemo o klijentima u području strateškog komuniciranja, PR i marketinga, brandinga, produkcije te project i event managementa.

DOBITNIK NAGRADE HRVATSKE UDRUGE ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU - Grand Prix Event Communication 2019. za event Chefs’ Stage 2019.

PR / MARKETING / PRODUKCIJA

STRATEGIJE

Naš tim stvara personalizirane marketinške strategije koje dopiru do pravih ljudi. Dva srca i kuhača producira originalan sadržaj prilagođen svim digitalnim kanalima, a s partnerima kreiramo prepoznatljive vizualne identitete, povezujemo naše klijente s odgovarajućim partnerima te dizajniramo i gradimo jedinstvene web stranice.

PROJECT & EVENT MANAGEMENT

DOŽIVLJAJI

Za naše klijente osmišljavamo i vodimo projekte, organiziramo prezentacije, lansiranja, edukacijske radionice i masterclassove, luksuzna press putovanja te jedinstvene personalizirane aktivnosti. Od intimnih degustacija i privatnih tematskih večera pa sve do velikih food evenata i nezaboravnih tuluma, surađujemo s pouzdanim stručnjacima kako bismo pružili nezaboravne aktivacije usmjerene na rezultate.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

šaljemo SLASNE
INSPiracije

    Dobitnik HUOJ Grand Prix Event Communication 2020. za event Chefs’ Stage 2019.

    Dobitnik HUOJ Grand Prix Event Communication 2019. za event Chefs’ Stage