Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji.
Steak
U dry aged komorama Santoku mesnica PIK odresci dozrijevaju u kontroliranim uvjetima prema složenoj metodi suhog dozrijevanja koje traje najmanje šest tjedana. Zahvaljujući tom procesu, postiže se specifična crvena boja te iznimna sočnost, karakteristična aroma i mekoća mesa.
Vrhunski komadi junetine dolaze s domaćih farmi s kojima PIK surađuje već dugi niz godina. Naime, PIK još od šezdesetih godina prošlog stoljeća izvozi junetinu na zahtjevno talijansko tržište, koje je poznato po steakovima. Glavni PIKov izvozni proizvodi su juneći milanski rez, koji se izvozi u Toskanu, i ramstek koji se servira kao svjetski klasik Bistecca alla Fiorentina.
Talijani su poznati šmekeri, posebno gastronomski. Ako su ih oni prepoznali, onda znate da imamo pravu stvar.
Dostupni cutovi: T-bone, tomahawk, prime rib, ramstek
Izražena cijena je za 1 kilogram mesa.