Santoku dry aged steak

259.00 kn

U dry aged komorama Santoku mesnica PIK odresci dozrijevaju u kontroliranim uvjetima prema složenoj metodi suhog dozrijevanja koje traje najmanje šest tjedana. Zahvaljujući tom procesu, postiže se specifična crvena boja te iznimna sočnost, karakteristična aroma i mekoća mesa.

Vrhunski komadi junetine dolaze s domaćih farmi s kojima PIK surađuje već dugi niz godina. Naime, PIK još od šezdesetih godina prošlog stoljeća izvozi junetinu na zahtjevno talijansko tržište, koje je poznato po steakovima. Glavni PIKov izvozni proizvodi su juneći milanski rez, koji se izvozi u Toskanu, i ramstek koji se servira kao svjetski klasik Bistecca alla Fiorentina.

Talijani su poznati šmekeri, posebno gastronomski. Ako su ih oni prepoznali, onda znate da imamo pravu stvar.

Dostupni cutovi: T-bone, tomahawk, prime rib, ramstek

Izražena cijena je za 1 kilogram mesa.

SKU: R2 Kategorije: ,