Pelegrini ponovno otvara svoja vrata!

NEF_2310

 

Od početka lipnja Rudolfa Štefana, vlasnika i chefa Pelegrinija, već 13. godinu za redom ponovno možete pronaći u konobi, gdje za istim pasom kreira i finišira svako pojedino jelo prije nego izađe pred goste. 

Pelegrini je kroz godine postao brand prepoznatljiv po brojnim suradnjama s hrvatskim proizvođačima na čijim proizvodima grade svoju kulinarsku viziju, dok je Štefanova strast i volja rezultirala trijumfima konobe, ali i pokretanjem najzančajnijih gastronomskih projekata u Hrvatskoj kao što su Chefs’ Stage, internacionalni kongres gastronomije i ugostiteljstva, te zaklada Budi Foodie, koja školuje mlade talenate u ugostiteljstvu na najprestižnijim svjetskim gastronomskim akademijama.

 

NEF_1109

„Sretan sam što s vama mogu podijeliti dobru vijest o ponovnom otvaranju konobe Pelegrini. Vrijeme karantene iskoristili smo za kreiranje novih jela i koncepata, prilagođavajući se novonastalim okolnostima. Pelegrini ostaje ono što je i oduvijek bio – mediteranski fine dinning restoran čija se filozofija bazira na bogatom gastronomskom nasljeđu ovoga kraja i najsvježijim lokalnim sezonskim namirnicama malih proizvođača. S ponosom mogu reći da je Pelegrini danas puno više od samog restorana. Uskoro pripremamo još noviteta, a do tad vas sve s veseljem pozivam u Šibenik!”, izjavio je Chef Rudi Štefan.

Konoba Pelegrini ima novo radno vrijeme. Od 03. lipnja do 01. rujna 2020. otvoreni su isključivo za servis večere s početkom od 18:00h. Rezervacije primaju putem svojeg weba. 

NEF_3064